Beste gasten,

Een aantal weken geleden kregen we allemaal het blije nieuws dat de horeca vanaf 1 juni weer open zou mogen met bepaalde maatregelen. Wij waren, samen met heel veel anderen, ontzettend blij na 2 maanden onze deuren gesloten te moeten hebben. Eindelijk wisten we waar we aan toe waren en konden we ergens naartoe werken. Ook al zouden er veel aanpassingen gedaan moeten worden om de 1,5 meter horeca werkbaar te kunnen maken, iedereen was al lang blij dat we weer open mochten.

 

Helaas kwam voor ons snel daarna slecht nieuws. Wij, met veel andere poolcafés, kregen te horen van de gemeentes dat wij onze deuren nog niet mochten openen omdat wij gezien worden als een sportaccommodatie en binnensport blijft verboden. Na veel contact te hebben gehad met de gemeente Middelburg, de Koninklijke Horeca Nederland, de KNBB en de Veiligheidsregio, om het voor elkaar te krijgen dat wij ook onze deuren weer mochten openen op 1 juni, kregen wij vandaag het laatste bericht hierover en die is helaas negatief.

 

Dit houdt in dat wij voorlopig nog gesloten moeten blijven tot 1 september. Mochten er veranderingen plaats vinden in de tussentijd zullen wij dat natuurlijk met jullie communiceren. Iedereen nog veel gezondheid toegewenst en hopelijk tot eerder dan 1 september!

 

Groetjes,

 

The Roadhouse Crew

Welkom

Welkom op de site van Poolcafé The Roadhouse in Middelburg. Hier vind je alles over ons sfeervolle poolcafé aan de rand van de Middelburgse binnenstad.

In The Roadhouse speel je

Pool (13 tafels)

Snooker (1 tafel)

Carambole (1 tafel)

Darts (3 professionele banen)

Hapje & Drankje
Competitie & wedstrijden

- Frisdrank, koffie & thee

- Bierkaart

- Gedestileerd

- Snackkaart

Wil je meer dan alleen recreatief poolen? In The Roadhouse kan je ook in de Zeeuwse competitie meespelen. Ook verzorgen wij cursussen en organiseren wij wedstrijden waar je aan mee kan doen

Sfeervideo

CONTACT

Walensingel 63

4331 NN Middelburg

RESERVEREN

E-mail  /  Info@theroadhouse.com

​Telefoon  /  0118 - 624370

OPENINGSTIJDEN

Tijdelijk gesloten vanwege het Corona Virus

 

Maandag 19:00

Dinsdag 19:00

Woensdag 16:00

Donderdag 19:00

Vrijdag 16:00

Zaterdag 14:00

Zondag 14:00

VIND ONS

© 2023 by  THE PUB. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now